SC INCERTRANS SA

Institutul de Cercet?ri în Transporturi
certificari
  • Click Aici
  • Click Aici
  • Click Aici
  • Click Aici
  • Click Aici

Laboratorul de incercari INCERTRANS

Email Imprimare PDF

 

Prezentarea  Laboratorului de incercari INCERTRANS

Laboratorul de incercari INCERTRANS este acreditat de RENAR sa efectueze incercari fizice,mecanice  si chimice asupra produselor utilizate in infrastructura transporturilor,cum ar fi:beton proaspat si intarit,mortare,mixturi asfaltice,bitum,emulsii bituminoase,teren de fundare,agregate ,piatra naturala,materiale hidroizolante,lacuri si vopsele,geotextile,rosturi de dilatare pentru poduri.
Dintre tipurile de incercari efectuate amintim:gradul de compactare,densitatea,compozitie mixtura,adezivitatea la stratul suport,punctul de inmuiere si penetratia ,stabilitatea la incalzire si stocare ,recuperarea liantului din emulsie, umiditatea,granulozitatea,porozitatea,determinarea echivalentului de nisip ,masa reala si coeficientul de absorbtie,impermeabilitatea si rezistenta la lichide,timpul de scurgere,rezistenta  la intindere si compresiune ,rezistenta la incovoiere,incercarea Marshall,  rezistenta la oboseala si la ciclul inghet-dezghet,punctul de rupere Fraass,rezistenta la tractiune,incercarea la perforare statica,rezistenta la sfaramare,flexibilitatea,determinarea materiilor organice.

Acreditari / Recunoasteri

•    Certificat de recunoastere nr. 41 din 14.02.2008 eliberat de Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor-Comisia de recunoastere in domeniul reglementat Produse pentru constructii , pentru Laboratorul de incercari INCERTRANS.

•    Certificat de acreditare nr.LI 567 din 05.09.2011( data acreditarii initiale:12.11.2007) eliberat de RENAR pentru activitati de incercari in cadrul Laboratorului INCERTRANS pentru produse si materiale utilizate in infrastructura transporturilor. 

•    Autorizatie seria ISC L01 nr. 2662 din 28.11.2012 eliberata de Inspectoratul de Stat in Constructii pentru Laborator de analize si incercari in constructii grad I al INCERTRANS pentru incercari materiale si produse utilizate in infrastructura de transport.

•    Autorizatie de furnizor feroviar seria AF nr. 4028 din 09.12.2008 eliberata de Autoritatea Feroviara Romana-AFER pentru activitati de proiectare,expertiza,consultanta,studii de impact,testari si analize de laborator in cadrul INCERTRANS;

Va aflati aici: Home